Lajos Kristof câștigă premiul Campion în Educație Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 540 Vizualizări

Lajos Kristof câștigă premiul Campion în Educație

Născut în Reghin, Lajos Kristof, fondatorul Amias Small School, pentru eforturile și contribuțiile semnificative în domeniul educației, este câștigătorul premiului Campion în Educație la Gala de Premiere – Global Heal. Evenimentul va avea loc în ziua de 28 iulie în Florida – SUA.

”Gala de premiere Global Heal Award reunește doctori de prestigiu, profesori și clinicieni de succes într-un singur loc și îi premiază pe cei mai buni.

Costurile sunt extrem de mari, pentru acoperirea cheltuielilor de avion și cazare. Apelăm la cei dragi care pot face diferența și ne pot dona orice sumă în contul Asociației de Tineret pentru Prietenie și Educație RO84CARP045101372677RO01 – deschis la Patria Bank”, ne îndeamnă Lajos Kristof. El este cel care a pus bazele Școlii Amias cu scopul de a crea o experiență de învățare unică și personalizată pentru elevi. Școala Amias a devenit o comunitate educațională puternică, cu un impact pozitiv în viața elevilor, părinților și a comunității locale.

Premiile obținute

Amias School– București se bucură de o reputație și susținere la nivel internațional, având premii și nominalizări la

Global for Learning and Education – 100 Top Lideri în Educație (2021)

Reimagine Education – Oscar of Education ( 2021)

Cambridge University Press – Teacher Award ( 2021),

Conferința Internațională Education 2.0 – Outstanding for Leadership in Education ( 2022),

IG Group Germania – Premiul de Excelență pentru Educație și Mentorat (2022).

Lajos Kristof, fondatorul Amias Small School, este nominalizat a 4-a oară la premiul Leadership în Educație organizat în SUA-Las Vegas, în perioada 19-22 decembrie 2022.

Lajos Kristof, fondatorul AMIAS Small School, a reprezentat ta România, în calitate de speaker la QS Higher Ed Summit: Europe 2022 Virtual Conference and Exhibition, desfășurat la Londra, în perioada 28-30 iunie. QS Quacquarelli Symonds este cel mai important furnizor mondial de servicii, analize și informații pentru sectorul global al educației, recunoscut pentru distribuția QS World University Rankings și se angajează să ajute potențialii studenți și profesioniști care lucrează să se conecteze cu instituțiile globale pentru a obține succesul educațional și în carieră.

Lajos Kristof, fondatorul Amias Small School este premiat în Educație la Gala Anuală a Premiilor de Excelență, în cadrul Summit-ul de afaceri franco-român, organizată la Palais de Luxembourg din Paris pe 30 septembrie 2022.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE