UPDATE: Bărbatul care tăia cauciucurile maşinilor reţinut Justitie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 466 Vizualizări

UPDATE: Bărbatul care tăia cauciucurile maşinilor reţinut

În urma cercetărilor efectuate față de bărbatul de 26 de ani, din Târgu Mureș, bănuit de distrugere și lovire sau alte violențe, polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

„Reamintim că, la data de 18 mai a.c., în jurul orei 04:30, cel în cauză, în timp ce se afla pe o stradă din Târgu Mureș, ar fi înțepat anvelopele mai multor autoturisme și ar fi agresat un bărbat, de 66 de ani. Bărbatul a fost depistat la scurt timp de la comiterea faptei și condus la sediul poliției, în vederea luării măsurilor legale. Astfel, urmare a probatoriului administrat în cauză, cel bănuit de comiterea faptelor a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă Mureș”, se arată într-un comunicat al IPJ Mureş.

Cercetările sunt continuate, pentru probarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Polițiștii din Mureș efectuează cercetări față de un bărbat, de 26 de ani, din Târgu Mureș, bănuit de distrugere și lovire sau alte violențe.

„În fapt, la data de 18 mai a.c., în jurul orei 04:30, cel în cauză, în timp ce se afla pe o stradă din Târgu Mureș, ar fi înțepat anvelopele mai multor autoturisme și ar fi agresat un bărbat, de 66 de ani. La aceeași dată, bărbatul de 26 de ani a fost condus la sediul poliției, în vederea luării măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Mureş.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Redacţia

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE