Familia Regală a României invitată în județul Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1326 Vizualizări

Familia Regală a României invitată în județul Mureș

Președintele Asociației Our Lifetime, Farcaș Mihai-Dan, antreprenor mureșean cu mai multe companii în domeniul tehnologiei, informației, sănătate și servicii medicale, a emis o invitație oficială, în urmă cu câteva zile, către Familia Regală a României, îndemnându-i pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, și Alteța Sa Regală Principele Consort Radu al României ”să viziteze multitudinea de obiective de atracție a județului Mureș”.

Cu o experiență mare în sprijinirea comunității și promovarea proiectelor educaționale și sociale, Farcaș Mihai-Dan este convins că inițierea unor acțiuni de acest gen, sub patronajul Familiei Regale va aduce împreună comunitatea mureșeană în jurul valorilor și inițiativelor promovate de Majestatea Sa și Principele Consort.

”În cadrul acestei vizite, Mihai-Dan Farcaș intenționează să prezinte Familiei Regale o serie de proiecte educaționale și sociale care au fost apreciate și sunt susținute de comunitate mureșeană. Aceste proiecte includ sprijinirea tinerilor care doresc să urmeze studii superioare, asistarea vârstnicilor aflați în dificultate și promovarea tradițiilor multiculturalismului mureșean. Invitația a fost formulată într-un cadru special, pe Domeniul Regal Săvârșin, în timpul evenimentului intitulat ”Suflet de România”. Mihai-Dan Farcaș, în calitate de consilier local în Reghin, a vizitat Domeniul Regal pentru a susține producătorii locali participanți la acest eveniment, oferindu-le sprijin și apreciere”, a informat Biroul de presă al Asociației Our Lifetime.

Conform sursei citate, Farcaș Mihai-Dan Farcaș și-a exprimat încrederea ”că o vizită a Familiei Regale în județul Mureș va aduce un impuls puternic dezvoltării comunității și va consolida legăturile dintre diferitele sectoare ale societății mureșene.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE