Festivalul Copilăriei – Îndrăzneşte să visezi Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 196 Vizualizări

Festivalul Copilăriei – Îndrăzneşte să visezi

Organizaţia Salvaţi Copiii Târgu-Mureş organizează în perioada 25-28 mai o serie de activități destinate copiilor și adolescenților, în diferite locații din Târgu Mureș, în cadrul celei de-a doua ediţii a Festivalului Copilăriei.

„Ne-am propus să încurajăm gândirea pozitivă și dezbaterile libere pe teme date, să prezentăm exemple de succes, să oferim activități recreativ-distractive copiilor ,să aducem împreuna copii din grupuri defavorizate si copii din alte medii sociale, de aceea, ediția din acest an se derulează sub motto-ul: „ÎNDRĂZNEȘTE SĂ VISEZI!” Dorim să atingem sfere din domeniul educației și al sănătății, al abordării psihologice a copiilor, a adolescenților, a cadrelor didactice dar și a familiei, prin activități derulate cu școala și instituțiile cu responsabilități în educația și protecția copilului”, se arată într-un comunicat al Organizaţiei.

Programul evenimentelor:

  • Joi, 25 mai 2023, între orele 10.00 – 11.00 la Școala Gimnazială ”Dacia” vor avea loc activități de informare a copiilor din clasele a III-a și a IV-a, dedicate Zilei Internaționale a Copilului Dispărut, după care vor fi lansate peste 200 de baloane, în memoria copiilor dispăruți.
  • Vineri, 26 mai 2023, între orele 17.30 – 19.00,  la Studium HUB, pe str. Bolyai nr.15, vor fi organizate activități dedicate adolescenților, panel de discuții pe tema: ”Modele de tineri pentru tineri – Îndrăznește să visezi!”
  • Sâmbătă, 27 mai 2023, între orele 10.00 – 13.30, la Studium HUB, pe str. Bolyai nr.15, vor fi organizate ateliere interactive dedicate adolescenților: ”Tu știi cum să ai succes?”, invitat dr. Corina Popa și ”Cum să fii inteligent emoțional și să ai încredere în tine!”, invitat dr. Simona Ciff;
  • Duminică, 28 mai 2023, între orele 10.00 – 15.00, se va da startul ”VÂNĂTORII DE COMORI” în Târgu Mureș, cu concurs pe echipe, orientare pe hartă și în teren,  cunoașterea monumentelor culturale și istorice ale orașului.
  • În  Cetatea Medievală vor avea loc activități pentru copii, cu ateliere în aer liber  în colaborare cu alte ONG-uri iar  pe scena de la amfiteatru se va derula un program artistic pentru copii.

S.V.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE