Home / Business / Încă un proiect imobiliar în Târgu Mureș

Încă un proiect imobiliar în Târgu Mureș

Distribuie

Conducerea societății ANG Private Invest SRL, în calitate de titular al Planului Urbanistic Zonal care creează cadrul pentru ”Stabilire reglementări urbanistice pentru construire locuinte colective”, pe un amplasament din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 40-42, anunță publicul interesat că în ședința Comitetului Special Constituit ce a avut loc la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș în data de 16 mai 2023 s-a decis că planul nu are efecte semnificative asupra mediului, prin urmare nu este necesară efectuarea raportului de mediu.

”Planul urmează să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu. Documentația care a stat la baza deciziei poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00. Observațiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, în termen de zece zile calendaristice de la data publicării anunțului, telefon 0265-314.984, 0265-314.987”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

Robot pentru misiuni complexe în dotarea ISU Mureș

Distribuie Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Horea” al județului Mureș a primit în dotare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.