Showroom nou de tâmplărie metalică în Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1506 Vizualizări

Showroom nou de tâmplărie metalică în Târgu Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, într-o ședință de lucru, că proiectul “Desființare construcții existente – corp C1, C2, C3, C4, C5, C6 și C7, Construire hală industrială și corp administrativ, amenajare incintă, reamenajare accese”, propus a fi realizat în localitatea Târgu Mureș, strada Libertății nr. 115, nu se supune evaluării impactului asupra mediului

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 19 mai 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține societății Etirp Plan Rent SRL Târgu Mureș și prevede realizarea unei hale cu funcțiune de producție și depozitare și amenajarea incintei precum și desființarea unor construcții și relocarea unor rețele edilitare existente.

”Terenul are suprafața de 38.220 de metri pătrați, iar aria utilă totală a halei va fi de 1.874,63 de metri pătrați. Clădirea propusă va avea regim de înălțime P+2 parțial”, informează sursa citată.

În același document se mai menționează că în zona actualului corp C1 se dorește realizarea unei clădiri având funcțiunea de producție și depozitare cu un showroom în zona frontului la strada Libertății și spații administrative la etajele parțiale.

”Aici se va desfășura activitatea de confecționare tâmplării metalice și alte structuri metalice”, se mai precizează în document.

Potrivit portalului www.listafirme.ro, SC Etirp Plan Rent SRL Târgu Mureș s-a înființat în data de 16 ianuarie 2023, are ca obiect de activitate ”Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate” și este deținută de trei asociați: Raveca Popa (50%), Eugen Tudor Popa (25%) și Ioan Radu Popa (25%).

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE