Sport Club Dimas pe podium la Campionatele Naționale de Judo 2023 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

Sport Club Dimas pe podium la Campionatele Naționale de Judo 2023

Sâmbătă și duminică, 20-21 mai 2023, la Arad, sportivii cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, legitimați la Sport Club Dimas Târgu Mureș, au participat la Finala Campionatului Național de Judo 2023, pentru categoriile de vârstă U15 și U13.

Sâmbătă, au deschis competiția, sportivii U15, (născuți în 2009-2010), într-un foarte solicitant concurs, cu participarea a 389 de judoka, legitimați la 93 de cluburi sportive din întreaga țară.

Ciumaș Adelina, care va împlini 13 ani în luna august, luptând la un nivel superior de vârstă în cadrul categoriei 32 kg, a câștigat cel de-al patrulea titlu de campioană națională, după ce, în urmă cu o lună, la Sibiu, cucerea medalia de aur la categoria ei de vârstă, U14.

Băltățanu Iannis, care a împlinit de curând 14 ani, devine vicecampion național la categoria “greilor”, +73 kg, în urma unor meciuri solicitante, spectaculoase și pline de emoții.

Deși nu foarte experimentat, (face judo doar de 2 ani și jumătate), Huza Cosmin a urcat pe treapta a treia a podiumului, la categoria 46 kg, practicând un judo inteligent, calculat și precis. În ziua în care a împlinit 13 ani și-a făcut cel mai frumos cadou posibil: o medalie de bronz la Campionatul Național U15.

În urma acestor rezultate excepționale, Sport Club Dimas a câștigat un bine-meritat loc 7 în clasamentul cluburilor din țară, din 93 de cluburi participante.

Acești judoka ambițioși, harnici și talentați ai clubului Dimas Târgu Mureș vor reprezenta România la Campionatele Balcanice de Judo, weekend-ul viitor (27-28 mai) competiție desfășurată în capitala Muntenegrului, Podgorica.

Campionatul Balcanic U15, este cea mai importantă competiție oficială pentru această categorie de vârstă.

Duminică, 21 mai, a fost rândul juniorilor din categoria U13 să-și arate forța pe tatami. De această dată, s-au înscris în competiție 353 de sportivi, legitimați la 88 de cluburi.

Gyarmati Paul la 42 kg și Băltățanu Patrick la 55 kg, au luptat în categoriile lor, însă lipsa de experiență în competiții de asemenea anvergură și-a spus cuvântul, aceștia nereușind să ajungă în lupta pentru medalii.

Ferenczi Larisa la 48 kg, a devenit campioană națională, urmând să ne reprezinte la Campionatul Balcanic de juniori U13, care va avea loc în 17 și 18 iunie, la Sibiu, potrivit informațiilor preluate de pe pagina de facebook a Clubului sportiv.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE