Home / Business / Telekom Mobile lansează campania „Trăiește Nelimitat cu Nelimitat”

Telekom Mobile lansează campania „Trăiește Nelimitat cu Nelimitat”

Distribuie
  • Atât la cartelă, cât și la abonament, utilizatorii au acces la net nelimitat, începând de la 5 euro;
  • Abonamentele oferă beneficii nelimitate național împreună cu bonus net nelimitat;
  • Utilizatorii cartelelor se pot bucura de net nelimitat și pot câștiga super smartphones la reîncărcare.

Telekom Mobile lansează campania de primăvară „Trăiește Nelimitat cu Nelimitat”  prin care îi încurajează pe toți să trăiască nelimitat, rămânând conectați cu cei dragi, bucurându-se de tot ceea ce are de oferit internetul nelimitat.

Astfel, cei care aleg să se porteze la abonament în rețeaua Telekom se vor putea bucura de beneficii nelimitate național incluse (minute, SMS-uri și date mobile), apeluri internaționale, dar și de acces la serviciul de roaming, începând de la doar 5 euro pe lună (TVA inclus), valabil pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. 

Cei care doresc să achiziționeze și un smartphone, pot alege un telefon inclus în abonament sau pot opta pentru unul în rate fără dobândă. De exemplu, la abonamentul Nelimitat 5 pentru 24 de luni utilizatorii pot opta pentru Samsung Galaxy A14 cu rată de doar 6 euro/lună (la un curs de referință de 5 lei/1 euro), în timp ce smartphone-ul ZTE Blade V40 Design este inclus la abonamentul Nelimitat 10, iar Samsung Galaxy A23 la Nelimitat 15.

Telekom Mobile oferă utilizatorilor de cartele preplătite opțiunea N5 cu Bonus Net Nelimitat, ce poate fi activat direct în aplicația MyAccount. Astfel, Telekom este singurul operator care oferă Net Nelimitat atât la întregul portofoliu de abonamente, cât și la cartelă, începând cu doar 5 euro.

Clienții Telekom care reîncarcă o cartelă Telekom cu minimum 5 euro, până pe 4 iunie inclusiv, sunt înscriși automat în tombola cu premii și pot câștiga noul smartphone Motorola Edge 30 Fusion, în culoarea anului „Viva Magenta”, conform Pantone Color Institute. Detalii și regulament aici.

Oferta este valabilă până pe 4 iunie 2023, inclusiv, în limita stocului disponibil, în anumiți termeni și condiții de eligibilitate. Mai multe informații despre abonamente, smartphone-uri și cartelă pot fi descoperite pe www.mobile.telekom.ro/traiestenelimitat/ și în magazinele Telekom.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.