”Cumpără o carte, salvează un copil!” Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

”Cumpără o carte, salvează un copil!”

Reprezentanții Interact Club Târgu Mureș au anunțat, recent, organizarea celei de-a patra ediții a cunoscutului eveniment caritabil “Buy a book, save a child!” (”Cumpără o carte, salvează un copil!”).

”Împreună combinăm pasiunea pentru citit cu empatia și susținem cauza locală a Veronicăi Șulea în vârstă de 20 de ani, studentă în anul II la Facultatea de Drept “UMFST” care a suferit un accident rutier, în urma căruia, a suferit un traumatism la nivelul coloanei vertebrale cervicale, având diagnosticul de tetrapareza și paraplegie. Dacă ești pasionat de citit, și dorești să faci o faptă caritabilă, te așteptăm la standurile noastre de unde poți achiziționa cărți de toate genurile pe baza unei donații minime, toți banii strânși fiind donați către cauza menționată”, au informat reprezentanții Interact Club Târgu Mureș.

Standul “Buy a book, save a child!” va fi prezent în incinta Shopping City Târgu Mureș, în data de 26 mai, precum și în Cetatea Medievală Târgu Mureș, în zilele de 27 și 28 mai.

”Dacă îți place ideea evenimentului, poți să susții acțiunea prin donarea de cărți pe care nu le mai citești sau a căror poveste ai vrea să ajungă la cât mai mulți oameni. Pentru detalii contactează-ne în privat!”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE