Jandarmii din Mureș, pe traseele pelerinilor către Șumuleu Ciuc Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 995 Vizualizări

Jandarmii din Mureș, pe traseele pelerinilor către Șumuleu Ciuc

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș și Jandarmeria Harghita vor fi prezente, în acest sfârșit de săptămână, la pelerinajul de la Șumuleu Ciuc pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea ,,Rusaliilor Catolice 2023”, din municipiul Miercurea Ciuc.  

”Jandarmii vor fi prezenți pe traseele pelerinilor, în apropierea Catedralei Franciscane din Șumuleu, în zona gărilor și autogărilor, cât şi la locul de desfășurare a slujbei religioase de pe Dealul Șumuleul Mic și vor acorda sprijin, alături polițiști si pompieri. Vor acționa, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care ar putea afecta siguranța participanților și pentru soluționarea operativă a sesizărilor acestora. Pentru ca manifestarea religioasă să se desfășoare în siguranță, recomandăm participanților: să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, să manifeste grijă asupra modului de păstrare a bunurilor proprii, să-și supravegheze copiii care se pot rătăci, cu ușurință, în mulțime”, au informat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

În cazul în care sunteți martorii unui incident, cereți sprijin echipajelor de jandarmi, fie în mod direct, fie prin apelul la 112.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE