Home / Slider / Mureș: ”Furnizor” ilegal de permise auto pentru 1.500 de euro, arestat de Poliție

Mureș: ”Furnizor” ilegal de permise auto pentru 1.500 de euro, arestat de Poliție

Distribuie

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, au pus în aplicare marți, 23 mai, un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Bălăușeri, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals material în înscrisuri oficiale. Un bărbat de 49 de ani, din Hetiur, Sighișoara a fost reținut pentru 24 de ore și arestat, ulterior, pentru 30 de zile.

”Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2018 – mai 2023, cel în cauză ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi garantat obținerea permisului de conducere, fără parcurgerea pașilor legali și a procedurii de examinare. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi furnizat unor persoane înscrisuri contrafăcute, reprezentând permise de conducere auto și un certificat (atestat) de pregătire profesională a conducătorului auto, contra sumei de 1.500 de euro, fiecare”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, iar suportul de specialitate pe parcursul anchetei a fost oferit de Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale, de către polițiștii Compartimentului de Investigare a Criminalității Economice Sighișoara.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.