Home / Slider / Premianții concursului județean de muzică Micul Artist, prima ediție

Premianții concursului județean de muzică Micul Artist, prima ediție

Distribuie

Sala Festivă a Casei de Cultură a Sindicatelor din învățământ Spiru-Haret Târgu-Mureș a găzduit, vineri, 19 mai, prima ediție a Concursului județean de muzică Micul Artist. Concursul este adresat elevilor din Palatul Copiilor și structuri și elevilor din școli de nivel preșcolar, primar,gimnazial și liceal din județ. Evenimentul a fost o întâlnire a elevilor interpreți din toate colțurile județului pe care i-a unit talentul și o înclinație deosebită pentru muzică. Predarea și învățarea unui cântec reprezintă rezultatul unei colaborări eficiente dintre elev, profesor și părinți, fiecare având rolul său și sarcina de a fi partener activ. Felicitări tuturor!

Peste 100 de elevi din 16 școli

La concurs au participat aproximativ 120 de elevi de la Palatul Copiilor și structuri, grădinițe și școli gimnaziale din Târgu-Mureș, Reghin, Luduș,Târnăveni, Iernut și Sighișoara. Concursul s-a desfășurat pe trei secțiuni muzicale: muzică instrumentală, muzică populară și muzică ușoară românească sau internațională și a cuprins 8 categorii de vârstă : 4-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-17 ani și 18-19 ani.

Premiile concursului au constat din trofe și medalii- sponsorizar, pachete cu dulciuriși 99 de diplome oferite de Palatul Copiilor Târgu-Mureș.

Cine sunt premianții?

Rezultatele la secțiunea de muzică instrumentală și muzică populară

Anastasia Toma – Trofeul categoriei 10-11 ani

Joo Coman Maria -Trofeul categoriei 12-13 ani

Fărcaș Sorana-Trofeul categoriei 14-15 ani

Moldovan Iulia – Trofeul categoriei 16-17 ani

Marele trofeu al concursului câștigat de Otves Diana.

Toți cei 5 sunt elevi ai Palatului Copiilor Târgu-Mureș coordonați de prof. Eliza Bucur.

Rezultatele de la secțiunea muzică ușoară românească/internațională

Premiul I Sarah Stoian– categoria 4-5 ani

Premiul I Bucur Natalia Maria– categoria 6-7 ani

Premiul I Florescu Radu – categoria16-17 ani

Cei trei sunt elevi Palatul Copiilor Târgu Mureș coordonați de prof. Eliza Bucur.

Cine a jurizat

Comisia de organizare a fost formată din președinte prof. drd Pășcan Sabin-Gavril-inspector școlar general, președinte executiv prof. dr. Pașcan Ancuța Loredana- inspector școlar, vicepreședinte prof. Crișan Simona Maria Emanuela- director Palatul Copiilor Târgu-Mureș și secretar Man Cristina. Membrii comisiei au fost prof. Bucur Eliza, prof. Pârlea Ștefania, prof. Mladoniczky Renata, prof. Sabău Corina și prof. Pamfilie Mihaela.

Comisia de jurizare pentru secțiunea muzică instrumentală și muzică populară a fost formată din președinte juriu, interpret Istrate Mihaela, iar membrii comisiei prof. Crișan Simona Maria Emanuela, directorul Palatului Copiilor și prof. Rusu Cristina Valentina.

Comisia de jurizare pentru secțiunea muzică ușoară românească/internațională a fost formată din președintele juriului prof. Moldovan Elisabeta Andra, Colegiul Național ”Mircea Eliade” Sighișoara, iar membrii juriului prof. Jeddi Tunde Maria Colegiul Național ”Papiu Ilarian ”, prof. Rusu Valentina Cristina, solist Blaga Annamaria Krisztina, solist Cioată Sabina.

Evenimentul a fost inițiat de prof. Bucur Eliza de la Palatul Copiilor Târgu-Mureș, susținut de Palatul Copiilor Târgu-Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, sponsorizat de Sindicatul din Învățământ Spiru Haret Mureș și Auchan.

Amalia VASILESCU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PROPUNERE. Consiliu Comunitar Consultativ în Ungheni

Distribuie Primarul orașului Ungheni, Victor Prodan, a inițiat, în data de 26 martie, un proiect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.