Servicii de consultanță pentru Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 263 Vizualizări

Servicii de consultanță pentru Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin

Conducerea Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin a demarat, în data de 22 mai 2023, o procedură pentru achiziționarea unor servicii generale de consultanță în management în vederea obținerii acreditării prin procedură simplificată proprie, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Potrivit informațiilor prezentate în anunțul de achiziție direct, document făcut public pe site-ul spitalului, www.spitalreghin.ro, și aprobat de către managerul instituției, Florentina Simona Toncean (foto), ”este necesară menținerea conformării unității sanitare cu sistemul de management implementat în cadrul entității, cu cerințele ANMCS și Ordinul SGG privind aprobarea Codului controlului intern managerial al entității publice, respectiv a Regulamentului UE 670/2016.”

”Cerințe specifice: elaborarea, actualizarea, menținerea conformă a documentației potrivit condițiilor ANMCS, elaborarea, actualizarea de proceduri formalizate: proceduri de sistem, proceduri operaționale, instrucțiuni de lucru, bune practici, regulamente de funcționare, regulamente interne, inclusiv a unor proceduri, instrucțiuni de lucru privind protejarea și accesarea datelor cu caracter personal, managementul riscurilor”, se menționează în document.

Valoarea maximă a contractului va fi de 17.500 de lei, fără TVA, pentru o perioadă de șapte luni, respectiv maxim 2.500 de lei/lună, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 25 mai 2023, ora 10.00. Ofertele vor fi deschise în aceeași zi, la ora 12.00.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE