Home / Slider / Program pentru copii de 1 iunie

Program pentru copii de 1 iunie

Distribuie

Primăria Municipiului Târgu Mureș organizează duminică, 28 mai 2023 mai multe activităţi, care marchează Ziua  Copilului. Astfel, în Cetatea Medievală, de la ora 10.00 încep activitățile pentru copii, ateliere, concurs de orientare în echipă, bibliotecă vie oferită de Biblioteca Județeană și alte surprize extraordinare.

Fără îndoială, revelația zilei o reprezintă trupa  „Gașca ZURLI” cu un concert superb. Asociația Pro folk dance se pregătește cu un spectacol în limba maghiară „Mátyás Király álruhái”, după ce urmează Actus dramaticus cu spectacolul „Mesék a szivárványból”.

Programele la scenă încep la ora 16:00. Îi așteptăm cu drag pe toți copiii, împreună cu părinții și bunicii lor, anunță organizatorii într-un comunicat de presă remis de Serviciul Relații Interne și Internaționale.

De 1 iunie

Pe 1 iunie va avea loc a doua ediție a proiectului „Călător prin lumea copilăriei” inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Mureș -Departamentul Educație timpurie. Ziua începe la ora 10.00 în Cetatea Medievală cu ateliere de creație artistică: pictură, desen, modelaj din lut, ateliere de artă muzicală și literatură pentru copii, ateliere de teatru de păpuși. Asociația Divers va transforma Cupola din Cetate într-o casă de joacă. Asociația Pro folk dance va prezenta spectacolul „Alunelul, alunelul hai la joc” după care va intra pe scenă Trupa Alma din Ungaria, urmată de Actus dramaticus cu spectacolul „Ada lada la la” – spectacol interactiv în limba română pentru copii.

Ziuase va încheia cu Familia Adams spectacol de dans.

Program 28 mai:

10:00 – Ateliere pentru copii

16:00 – program scenă

–      Pro folk dance: Mátyás király álruhái

–      Actus dramaticus– Mesék a szivárányból

–      Gașca Zurli

Program 1 iunie:

10:00 – Ateliere de creație pentru copii în parteneriat cu ISJ

10:00 – program scenă

–      Pro folk dance: Alunelul, alunelul hai la joc

–      Concert Alma

–      Actus dramaticus – Ada lada lala – spectacol interactiv în limba română pentru copii

–      Familia Adams – Teatru dans


De asemenea, verificati

Trei bărbaţi bănuiţi că au furat lemn reţinuţi de poliţişti

Distribuie Poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.