Home / Invatamant / Studenții UMFST  în vizite de studiu la angajatori

Studenții UMFST  în vizite de studiu la angajatori

Distribuie

Studenții Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, au avut parte săptămâna aceasta de noi experiențe de formare pentru profesie și inserție pe piața muncii, facilitate de vizitele în cadrul companiilor din domeniile relevante în care se pregătesc, potrivit informațiilor furnizate de Blogul studentului UMFST.

Marți, 23 mai, studenții specializărilor Inginerie economică industrială și Tehnologia construcțiilor de mașini, anii II și III, au participat la „Ziua porților deschise la TMF”, companie specializată în domeniul proiectării și execuției liniilor de asamblare automatizate și robotizate pentru industria automotive.

Însoțiți de conf. univ. dr. Mihaela Bucur și șef lucr. dr. ing. Mihai Șimon, studenții au avut posibilitatea de a observa în detaliu tehnologiile, procesele tehnologice, echipamentele, instrumentele și metodele de lucru utilizate în cadrul companiei.

Studenții specializării Energetică și tehnologii informatice, anii II și III, au efectuat joi, 25 mai, o vizită de studiu la Centrala Termoelectrică Iernut ROMGAZ, însoțiți de Șef lucr. dr. ing. Daniel Stanciu Dragomir.

În cadrul vizitei, studenții s-au bucurat de un tur ghidat în unitățile actualei centrale, pentru a înțelege modul în care se desfășoară procesele de producție a energiei electrice și au avut ocazia de a vizita și noua centrală care urmează a intra în exploatare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.