Ce face un dealer de cazinou? Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 160 Vizualizări

Ce face un dealer de cazinou?

Printre jocurile de noroc cele mai răspândite sunt și acelea cu dealer real sau la casino online, dar câți dintre noi știm și care este rolul dealerului la masă?  Ți-am pregătit o scurtă listă cu trei lucruri de cazinou pe care crupierul le face.

Crupier sau dealer este reprezentantul cazinoului și persoana care controlează acțiunea la masa de joc. Are rolul de a ajuta jucătorii atunci când cer cărți, plasează mize și anunță câștigătorii atunci când este cazul. Totodată, dealerul joacă și rolul de supraveghetor pentru că datorită responsabilităților sale jocul decurge într-un mod sigur. Alte atribuții pe care le are este să colecteze fondurile de la masă și plasarea lor într-un loc unde să fie în siguranță.

Mulți ar crede că să fii dealer presupune doar să împarți cărțile și să urmărești acțiunea de la masă, iar atunci când jucătorii cer cărți el să îi servească. Lucrurile sunt mult mai ample, iar datorită apariției platformelor online precum Slot V poți să vezi în timp real ce presupune meseria de dealer. La categoria live cazino găsești numeroase mese cu jocuri de blackjack, baccarat, ruletă, poker, unde poți să urmărești îndeaproape rolul crupierului. Uneori este suficient doar să cauți slotv pareri și constați că lumea laudă jocurile de masă cu dealer live. acesta este și unul dintre avantajele pe care online-ul le are, îți aduce acasă atmosfera dintr-o sală de jocuri sau direct din mișcare, datorită aplicației pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android ce poate fi descărcată prin intermediul Google Play.

Iată care sunt atribuțiile unui dealer de cazinou atât în sălile de jocuri, cât și în cazinourile online:

Dealer în cazinou din lumea reală

Cunoscut și sub denumirea de crupier, dealerul este persoana responsabilă cu controlul acțiunii de la masa de joc. Totodată, este reprezentantul casei, ceea ce înseamnă că trebuie să fie foarte atent ca pariurile să fie corect efectuate pe masă, să se respecte miza minimă/maximă. Iată care sunt responsabilitățile unui crupier în cazinourile reale:

  • Să comunice cu jucătorii, în special când sunt întrebări în ceea ce privește regulile jocului.
  • Să se asigure că jetoanele sunt plasate corect pe masă.
  • Să fie atent ce pariuri sunt cerute și să colecteze fondurile jucătorilor pe care să le depoziteze într-un loc sigur până ce runda se încheie.
  • Să distribuie câștigurile conform pariurilor de la masă.

În mare sunt reguli pe care trebuie să le îndeplinească dealerii atât din offline, online sau cei care lucrează pe vase de croazieră. Dexteritatea este la fel o calitate pe care aceștia trebuie să o aibă sau să o dobândească pe măsură ce capătă experiență. Există și părți mai puțin bune când lucrezi direct cu clientul, pentru că dacă comportamentul jucătorului este neadecvat poți solicita intervenția managerului sau după caz a celor care asigură pază în locația respectivă.

Dealer live pentru cazinouri online

Apariția cazinourilor online este un prilej tocmai bun pentru a experimenta atmosfera din cazinourile fizice direct de acasă printr-o conexiune stabilă la internet. Printre facilitățile oferite de o platformă de jocuri este categoria live cazino unde ești invitat să te alături la mese cu jocuri de cărți cum ar fi poker, baccarat, blackjack sau chiar la mese de ruletă.

Avantajul de a juca la jocuri de masă cu dealer live este că în mare parte jucătorul nu mai are responsabilitate. Crupierul este cel care colectează pariurile de pe masă dacă este cazul, oferă câștigul, împarte cărțile sau aruncă bila pe masa de ruletă. Cu alte cuvinte, dealerul trebuie să cunoască la perfecție regulile jocurilor, cât și regulile cazinoului pentru care lucrează. Mai mult, în online trebuie să interacționeze cu oamenii care se pun la masa de joc și comunică prin intermediul chat-ului live.

Care sunt cerințele listate de angajatori pentru un post de dealer?

Nu este suficient doar să cunoști regulile să poți activa ca și dealer într-un cazinou. Deși sunt destule oferte postate pe platformele cu locuri de muncă precum Ejobs, află că nu trebuie neapărat să ai cursuri de specialitate. De cele mai multe ori dacă vrei să lucrezi ca și crupier în mediul online, atunci operatorul pentru care aplici se asigură că ai parte de pregătirea necesară pentru a activa în domeniu.

Să fii sociabil, prietenos și responsabil sunt trăsături esențiale pentru a întreprinde activitatea de crupier. De asemenea, atenția distributivă joacă din nou un rol important pentru că doar așa lucrurile se vor desfășura într-un ritm alert fără a te lăsa distras de anumite evenimente. Una peste alta nu se cere experiență, ci dacă ai măcar una din calitățile enumerate poți candida cu succes la meseria de dealer în cazinouri live sau în sălile de jocuri, fie pe vasul de croazieră. Uneori meseria de crupier este mai amplă decât s-ar crede. Nu trebuie doar să fie un mic robot care să împartă cărțile și să execute comenzile jucătorilor de la masă, ci să aibă mai multe calități. Așadar, crezi că ești potrivit pentru meseria de d

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE