Home / Administratie / Finanțare PNRR de 32,6 milioane de lei pentru Primăria Târgu Mureș

Finanțare PNRR de 32,6 milioane de lei pentru Primăria Târgu Mureș

Distribuie

Primăria Municipiului Târgu Mureș a semnat, în calitate de beneficiar, un contract de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru obiectivul de investiție ”Construire Centru integrat de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar în municipiul Târgu Mureș”.

”Obiectivul proiectului îl constituie construirea unui centru integrat de colectare a deșeurilor cu aport voluntar în vederea dezvoltării unui management al deșeurilor eficient, prin suplimentarea capacității de colectare separată, pregătire pentru reutilizare și valorificare a deșeurilor. Activitățile propuse prin proiect vor cuprinde investițiile necesare înființării de centre integrate de colectare prin aport voluntar ce vor asigura colectarea separată a deșeurilor menajere care nu pot fi colectate în sistem ”door-to-door”, respectiv deșeuri reciclabile și biodeșeuri care nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și fluxurile speciale de deșeuri – deșeuri voluminoase, deșeuri textile, deșeuri din lemn, mobilier, deșeuri din anvelope, deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri periculoase, deșeuri de cadavre animale, deșeuri de gradină, deșeuri din construcții și demolări, etc. Valoarea totală a proiectului este de: 32.666.463,39 lei. Durata de implementare a proiectului este de la 31 mai 2023 – 31 decembrie 2024”, au informat joi, 25 mai, reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș, pe pagina web a instituției, www.tirgumures.ro.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: Renáta Szidónia Bodoni, talent și ambiție ”Pe drumul succesului”

Distribuie Renáta Szidónia Bodoni este o elevă în vârstă de 13 ani pe care am …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.