Târgu Mureș, gazda celei de-a 12-a ediții a Concursului Național „Ritm, dans, fantezie” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 333 Vizualizări

Târgu Mureș, gazda celei de-a 12-a ediții a Concursului Național „Ritm, dans, fantezie”

În acest week-end, la Târgu Mureș se desfășoară cea de-a 12-a ediție a Concursului Național „Ritm, dans, fantezie”. Este despre dans, despre ambiție și despre înălțimile la care poate ajunge un copil cu talent, dacă își dorește. Este un moment al bilanțului, pentru antrenori să demonstreze rodul muncii lor, pentru dansatori să-și împlinească visul de a deveni campioni naționali, iar pentru arbitri să decidă gradul de evoluție al dansului sportiv românesc.

Peste 1.300 de copii din 19 județe și din Republica Moldova concurează pentru a obține titlul de campioni naționali la dans.

Palatul Copiilor din Târgu Mureș este reprezentat de trupele de dans Re-born și Butterfly, tineri coordonați de cunoscutul coregraf Ioana Mihaela Codreanu, care se depășesc la fiecare apariție pe scenă, la fiecare spectacol, concurs și prezență în public. Fair-play-ul este o noțiune din sport și ea desemnează un comportament cinstit față de adversarul împotriva căruia concurezi, motiv pentru care trupele mureșene participă doar în mod demosntrativ, fără a intra în concurs.

Deschiderea oficială a avut loc vineri, de la ora 17.00, în sala de sport a comunei Sântana de Mureș, astăzi se desfășoară concursul pe formații, battle și improvizație timp de 10 ore, iar duminică, 28 mai, de la ora 10.00 se va desfășura secțiunea solo/duo/trio.

Concursului Național „Ritm, dans, fantezie” este organizat de Palatul copiilor Târgu Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș.

Le ținem pumnii!

Vom reveni cu detalii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE