Săptămâna Altfel la Școala Primară Montessori Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 343 Vizualizări

Săptămâna Altfel la Școala Primară Montessori Târgu Mureș

Școala Primară Montessori Târgu Mureș a fost, săptămâna trecută, de luni până vineri, gazda unui ciclu de activități organizate sub denumirea de ”Săptămâna Altfel.”

”Cea mai înaltă educație este cea care nu ne dă doar informație, ci face ca viața noastră să fie în armonie cu întreaga existență” – Rabindranath Tagore”, au scris luni, 29 mai, reprezentanții Școlii Primare Montessori Târgu Mureș, pe pagina de Facebook a instituției.

Activități în Săptămâna Altfel

Luni: ”Drumul bobului de grâu”

Cu recunoștință GoodMills România pentru primirea la moara Titan din localitate. Vizita a fost surprinzătoare pentru mic și mare.

Marți: ”Drumul făinii”

Cu deosebită mulțumire întregului personal al brutăriei Brutăria Eldi Pékség și familiei Csongi Sandor pentru primirea călduroasă și ghidarea cu iscusință prin tainele brutarilor! ”Educația este pâinea sufletului.” – Giuseppe Mazzini.

Miercuri: ”Drumul minții matematice prin metoda japoneză cu soroban”

Mulțumim echipei SmartyKids Târgu Mureș Central – Aritmetică Mentală pentru prezență, entuziasm și împărtășirea cu noi a unui nou mod de a vedea numerele.

Joi: ”Drumul istoriei și al științei”

Cu mândrie pentru faptele vitejești ale lui Mihai Viteazul și mulțumiri cu bucurie celor de la Fabrica de Știință din Turda pentru toate lucrurile minunate descoperite acolo. De acum ne vom întreba: Știință sau Magie?

Vineri: ”Drumul apei și al biodiversității pe Canalul Morii”

Cu maximă apreciere familiei Klaus Birthler și Georgiana Birthler pentru ghidarea și implicarea copiilor în inițiativa Asociației unDAverde pentru a crea un loc plin de viață pe malul râului! O pasiune care curge din generație în generație! ”A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” – Henry Ford

(Redacția / Foto: Școala Primară Montessori Târgu Mureș, Clasa Soare (nivel 6-12 ani)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE