Sistem de monitorizare a pacienților achiziționat de Spitalul de Urgență Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 300 Vizualizări

Sistem de monitorizare a pacienților achiziționat de Spitalul de Urgență Târgu Mureș

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a atribuit, în data de 19 mai 2023, societății Deyan Kraft Medical SRL Craiova, un contract în valoare de 5.640.040 de lei, fără TVA, pentru furnizarea unui ”Sistem de monitorizare a pacienților”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, Spitalul Clinic Judetean de Urgență Târgu Mureș ”este cea mai mare unitate sanitară publică din Transilvania, de interes local, regional și judetean”, care asigura servicii medicale, având 1.089 de paturi de spitalizare continuă, din care 939 de paturi pentru adulți și 150 paturi pentru copii, precum și un număr de 123 paturi de spitalizare de zi, și 12 paturi pentru însoțitori.

Pe lista achizițiilor se află senzori (cantitate maximă de 8.500), transmițătoare pentru monitorizare continuă (cantitate maximă de 2.000 de bucăți) și senzori pentru monitorizare continuă (cantitate maximă de 23.100 de bucăți).

”Prezenta documentație a fost elaborată pentru acoperirea necesarului de  “Sistem de monitorizare a pacienţilor”, pentru o perioadă de 12 luni”, se precizează în documentul aprobat de către ec. Mariana Cernat, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE