Home / Business / Primul hotel internațional din Târgu Mureș inaugurat în iulie 2023

Primul hotel internațional din Târgu Mureș inaugurat în iulie 2023

Distribuie

Directorul general al companiei Multinvest SRL Târgu Mureș, Gogolák Zsolt, a anunțat recent, în data de 25 mai, în cadrul conferinței ”Mureșul Imobiliar 2023”, că în luna iulie a acestui an va avea loc inaugurarea primului hotel internațional din Târgu Mureș, care va funcționa sub brandul Hilton, pe strada Gheorghe Doja nr. 64-68.

”Noi în iulie, lângă Incubatorul de Afaceri (IncubCenter – n.r.) deschidem Hotelul Hilton, care e primul hotel internațional din Târgu Mureș, și cu asta vrem să punem turismul târgumureșean pe hartă”, a afirmat Gogolák Zsolt la evenimentul organizat de cotidianul Zi de Zi și revista economică Transilvania Business.

La finalul conferinței ”Mureșul Imobiliar 2023”, directorul general al companiei Multinvest SRL Târgu Mureș a adăugat: ”Trebuie să ne pregătim, încă sunt foarte multe de pregătit. Avem foarte multe reguli de îndeplinit din partea brandului Hilton și la asta lucrăm. Hotelul este proprietatea noastră, iar Hilton este brandul care o să se ocupe de activitate.”

Hotel de 6 etaje, cu 115 camere

Potrivit panoului de șantier, investiția aparține societății Virtual Reality Zone SRL (controlată de către Gogolák Margit și Gogolák Zsolt, ambii cu 50% din acțiuni) și reprezintă o conlucrare între mai multe societăți: Multinvest SRL (proiectant general, proiectant de structuri), Multinvest Proiectare SRL (proiectant de arhitectură, proiectant de instalații) și Alfa Construct (constructor antreprenor general, constructor pentru instalații, constructor pentru structură și constructor pentru închideri/izolații).

”Beneficiarul documentației dorește să construiască un hotel. Acesta va avea Demisol plus Parter plus Mezanin plus 5 etaje plus 6 retras. Capacitatea hotelului va fi de 115 de camere de hotel. Demisolul va fi mobilat cu parcări auto și zonele tehnice necesare funcționării hotelului. Parterul clădirii va cuprinde spațiile comune cum sunt recepția cu spațiu pentru depozitarea bagajelor și birourile administrative, bucătăria și spațiile anexe necesare funcționării acesteia, sala de mese pentru servirea micului dejun, grupuri sanitare. Mezaninul și etajele 1-6 vor fi ocupate cu camerele de hotel și oficii cu depozite de lenjerie necesare funcționării hotelului. Camerele vor fi dotate cu paturi, spațiu pentru măsuță și fotolii, spațiu pentru depozitare haine și bagaje și o baie care va fi dotată cu un lavoar, un wc și o cadă de duș. Înălțimea liberă minimă va fi de 2,7 metri. La mezanin va fi amenajată o sală de fitness și cameră server”, se menționează în Memoriul de prezentare al proiectului, document potrivit căruia investiția se cifrează la valoarea de 9.511.200 de lei.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Spectacol total în prima etapă a Superligii județului Mureș de minifotbal

Distribuie Prima etapă a Superligii județului Mureș de minifotbal a avut loc miercuri, 27 septembrie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.