FOTO: Preşcolarii au asaltat Cetatea Târgu-Mureş Eveniment
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

FOTO: Preşcolarii au asaltat Cetatea Târgu-Mureş

Cetatea Târgu-Mureş a fost luată joi dimineaţă cu asalt nu de vreo forţă de ocupaţie, ci de o armată de copii preşcolari şi nu numai însoţiţi de părinţi. O altă armată, de data aceasta de educatoare de la grădinițele din Târgu-Mureş i-au aşteptat cu ateliere de creație artistică: pictură, desen, modelaj din lut, ateliere de artă muzicală și literatură pentru copii, ateliere de teatru de păpuși, jocuri, dansuri şi multe, multe zâmbete.

Evenimentul, iniţiat de Inspectoratul Școlar Județean Mureș -Departamentul Educație timpurie, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu-Mureş, a ajuns la a doua ediţie şi poartă titlul de „Călător prin lumea copilăriei”.

„Cu bucurie a început ziua, cu bucurie se încheie această zi minunată cu ateliere, cu joc, cu voie bună. Ne-am dorit şi am reuşit să fim astăzi copii alături de copii. Alături de echipa minunată a educatoarelor din municipiul Târgu-Mureş şi din tot judeţul Mureş am reuşit să organizăm astăzi a doua ediţie a proiectului judeţean „Călător în lumea copilăriei”. Vibrează în noi această zi minunată dedicată lor şi, în acelaşi timp şi nouă”, a spus Ramona Gros, inspector şcolar pentru educaţie timpurie.

Tot în Cetatea Medievală cu Asociația Divers a transformat Cupola din Cetate într-o casă de joacă. Asociația Pro folk dance a prezentat spectacolul „Alunelu, alunelu, hai la joc” după a intrat pe scenă Trupa Alma din Ungaria, urmată de Actus dramaticus cu spectacolul „Ada lada la la Capătul Curcubeului” – spectacol interactiv în limba română pentru copii.

Sanda VIŢELAR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE