Mesajul magicianului Marian Râlea în campania copiilor de la Centrul AMA Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 319 Vizualizări

Mesajul magicianului Marian Râlea în campania copiilor de la Centrul AMA

Astăzi, de 1 Iunie, micuții de la Centrul Educațional AMA au ajuns la fiecare copil bolnav de cancer și diabet, în secțiile de hemato-oncologie, Clinica de pediatrie II și Clinica de pediatrie din cadrul SCJU Târgu Mureș, care au rămas internați în această zi de sărbătoare. 30 de copii au primit zâmbete și cadouri, muuultă voie bună, bezele, tricouri inscripționate și cuvinte de încurajare, toate menite să susțină campania de suflet cu nume sugestiv “Eu pot, eu sunt magician!”. Tămăduitorii care veghează la paturile micuților, asistenți medicali și medici, fiecare a primit câte o floare.

“Campania Eu pot, eu sunt magician! a fost gândită pentru a dărui cel puțin un zâmbet, copilașilor bolnavi de leucemie și diabet din Târgu Mureș. Am ajuns la ei cu daruri și alte câteva surprize! Dăruiți și învățați-vă copiii despre această bucurie! Nu dai din ce ai, dai din ce ești!” a menționat Natalia Lazăr, educatoare Centrul AMA.

În acest proiect de suflet li s-a alăturat și Maria Casoni, asistent medical principal la UPU – SMURD Târgu Mureș, care a primit din partea Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali -filiala Mureș, diploma de Asistentul anului 2023. Cu sprijinul unor sponsori binevoitori , Maria-Dorina Matiș care a dăruit mai multe exemplare din cartea sa Îngerul meu Gabriel, Choux art bakery, Alina Oprea, Maria Casoni, Ramona Baciu, Carmen Cârje, Natalia Lazăr, părinții copiilor de la Centrul AMA, au fost împărțite pachete consistente cu jucării, dulciuri fără zahăr, creioane, plastilină, cărți de colorat și cu povești pentru toate vârstele.

Și dacă e vorba despre magician, nu putea lipsi de la eveniment îndrăgitul actor Marian Râlea, chiar dacă a fost doar printr-un mesaj video de încurajare.  

“De când ne naștem știm să cerem și să primim, dar niciun om nu vine pe lume gata empatic. Prin aceste campanii la care dumneavoastră și copilașii, împreuna cu noi, pregătim cadouri, cei mici învață bucuria cea mai mare, aceea de a dărui. Nu vă opriți niciodată, faceți din asta un obicei. Știți… la această clinică, în care copilașii bolnavi iau o pauză de 1 iunie, de la perfuziile menite să îi vindece, zi de zi curge câte o lacrimă, a lor, a părinților lor, dar cu siguranță, de Ziua Copilului, le vom înlocui chipul trist, cu cel puțin un zâmbet. Sunteți minunați! La mulți ani tututor copilașilor. Nu uitați niciodată: Noi putem, noi suntem magicieni! “ a mai adăugat Natalia.

Redacția cotidianului Zi de zi aduce alese mulțumiri tuturor celor implicați în realizarea acestei campanii.

Amalia VASILESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE