Home / Recomandări zi de zi / FOTO: O Zi a Copilului M.A.I. specială, în județul Mureș

FOTO: O Zi a Copilului M.A.I. specială, în județul Mureș

Distribuie

De 1 iunie, polițiștii mureșeni în colaborare cu reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei au oferit o altfel de Zi a Copilului unui număr de 15 copii, din localitatea Delenii.

Prin grija pr. Silviu Jimborean, inspector de tineret pentru județul Mureș în cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei și a pr. Mihai Dumitrescu, inspector social pentru județul Mureș în cadrul Arhiepiscopiei, au fost identificați, în satul Delenii, mai mulți copii care nu au avut parte, până în prezent, de bucuria acelei zi speciale din an, dedicate lor.

”Grupul de copii însoțit și de polițiști a ajuns la Platoul Cornești și Grădina Zoologică din Târgu Mureș, dar și la cinematograf, unde au vizionat un film de animație. De asemenea, din locurile vizitate nu a lipsit sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, unde copiii au fost întâmpinați de standurile, atelierele și activitățile polițiștilor criminaliști, rutieri și de acțiuni speciale. Cei mici au observat așadar trusa criminalistică și echipamentele de intervenție pentru acțiuni speciale, au participat la ridicarea de amprente și la jocuri interactive, de educație rutieră. Turul celor mici s-a încheiat și cu daruri, astfel că fiecare copil a primit din partea polițiștilor câte un ghiozdan cu rechizite școlare și bunătăți”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Activitatea și darurile oferite celor mici nu ar fi fost posibile fără suportul Corpului Național al Polițiștilor și Asociației Internaționale a Polițiștilor – IPA Regiunea 1 Mureș. De asemenea, buna desfășurare a  activităților a fost asigurată și prin sprijinul cadrelor didactice Camelia Madac și Adriana Laslo de la Școala Gimnazială Băgaciu – Delenii.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Turul Librăriei „Compas” din centrul Târgu Mureșului

Distribuie Am poposit în inima Târgu Mureșului pentru a vă face turul universului livresc regăsit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.