FOTOREPORTAJ: Cupa 1 Iunie la tenis de masă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 509 Vizualizări

FOTOREPORTAJ: Cupa 1 Iunie la tenis de masă

Sala de sport Prodcomplex din Târgu Mureș a găzduit joi, 1 iunie, de la ora 9.30, Cupa I Iunie la tenis de masă, un turneu amical în care au fost antrenați în special începătorii. Au intrat în competiție 68 de elevi de la Palatul Copiilor din Târgu Mureș, structurile Sovata și Luduș, sportivi din Mediaș, Sibiu și Palatul copiilor din Cluj Napoca. În tenisul de masă sportivul este tot timpul în  mișcare, iar mișcarea și viteza merg mână în mână cu servirea și apărarea și gândirea strategică. Deși au mai concurat și în alți ani, sportivii au recunoscut că și acum au emoții înaintea fiecărei competiții la care participă.

Cine sunt premianții?

Locul 1 Bardosi Rareș, Toma Casian, Bodoni Renata 

Locul 2 Cătuțoiu Radu, Pașca Vlad, Chiriță Ioana

Locul 3 Codreanu Aris, Andrău Tudor,  Varodi Eduard, Cigher Eugen.

Evenimentul a fost organizat de Palatul Copiilor din Târgu Mureș reprezentat de prof. Man Cristina, coordonatorul cercului de tenis de masă, cu sprijinul financiar asigurat de Parohia Ortodoxă Târgu Mureș II, reprezentată de părintele Constantin Toma şi prin contribuţia logistică asigurată de Andrei Șarcani.

”Fără acești oameni iubitori de sport care promovează tenisul de masă în județ nu am fi putut realiza acest eveniment, este o activitate de 1 iunie în care copiii trebuie să se bucure. Fiecare participant este premiat”, a menționat prof. Man Cristina.

Copiii au fost însoțiți de antrenorii Cârpaci Alexandru de la Luduș, Zsombori Levente din Sovata, Hocioată Simona de la Palatul Copiilor din Sibiu, Marchiș Alexandra de la Palatul Copiilor din Cluj Napoca.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE