Home / Administratie / În cartierul Roșiori (Luduș) va fi sărbătoare

În cartierul Roșiori (Luduș) va fi sărbătoare

Distribuie

iunie 2023 să înceapă și să se încheie în nota plăcută a distracției și a destinderii. După ce în perioada 1-4 iunie a fost stabilită pentru desfășurarea manifestările dedicate orașului Luduș, la 25 iunie a fost propusă o mare sărbătoare a cartierului Roșiori.

„Roșiori în sărbătoare” a fost numită manifestarea cultural – artistică și distractivă care are un caracter local și județean intrată în tradiția recentă a locului. Proiectul de hotărâre inițiat de primarul orașului, Cristian Moldovan cu privire la aprobarea protocolului de colaborare între UAT Orașul Luduș și Asociația „Floare de Nu-Mă-Uita” în vederea organizării manifestării „Roșiori în Sărbătoare” a fost prezentat consilierilor locali în ședința ordinară a Consiliului Local din 30 mai 2023.

Scopul protocolului de colaborare între cele două părți este organizarea în cele mai bune condiții a manifestării din ziua de 25 iunie 2023. Prin semnarea protocolului de colaborare, Primăria orașului Luduș se obligă să contribuie financiar „în vederea susținerii manifestării, cu suma de 20.000 de lei, alocată de la bugetul local”; să obțină toate avizele necesare, să pună la dispoziție terenul corespunzător; să asigure utilitățile; prezența oamenilor de ordine și altele.

Asociația „Floare de Nu-Mă-Uita” cu sediul în Târgu Mureș, reprezentată de Abram Tibor, se obligă printre altele să asigure buna organizare a tuturor evenimentelor cultural-artistice, prin amenajarea domeniului public pus la dispoziție și prin prezența în recitaluri a tuturor artiștilor ansamblurilor invitate, în data și la ora stabilită în program; să nu contracteze alte organizări de evenimente în perioada de valabilitate a prezentului protocol; să pună la dispoziția colaboratorului toate documentele justificative privind cheltuirea sumelor din bugetul alocat manifestării, în termen de 30 de zile de la încetarea prezentului protocol.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate de consilierii locali în ședința ordinară din 30 mai 2023 cu mențiunea că finanțarea manifestării va fi asigurată de la bugetul local și din alte surse legal constituite.

Ioan A. BORGOVAN

Foto: https://depositphotos.com/home.html


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Eveniment dedicat sportivilor CSM

Distribuie Marți, 5 decembrie, sediul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a găzduit un eveniment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.