În cartierul Roșiori (Luduș) va fi sărbătoare Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 321 Vizualizări

În cartierul Roșiori (Luduș) va fi sărbătoare

iunie 2023 să înceapă și să se încheie în nota plăcută a distracției și a destinderii. După ce în perioada 1-4 iunie a fost stabilită pentru desfășurarea manifestările dedicate orașului Luduș, la 25 iunie a fost propusă o mare sărbătoare a cartierului Roșiori.

„Roșiori în sărbătoare” a fost numită manifestarea cultural – artistică și distractivă care are un caracter local și județean intrată în tradiția recentă a locului. Proiectul de hotărâre inițiat de primarul orașului, Cristian Moldovan cu privire la aprobarea protocolului de colaborare între UAT Orașul Luduș și Asociația „Floare de Nu-Mă-Uita” în vederea organizării manifestării „Roșiori în Sărbătoare” a fost prezentat consilierilor locali în ședința ordinară a Consiliului Local din 30 mai 2023.

Scopul protocolului de colaborare între cele două părți este organizarea în cele mai bune condiții a manifestării din ziua de 25 iunie 2023. Prin semnarea protocolului de colaborare, Primăria orașului Luduș se obligă să contribuie financiar „în vederea susținerii manifestării, cu suma de 20.000 de lei, alocată de la bugetul local”; să obțină toate avizele necesare, să pună la dispoziție terenul corespunzător; să asigure utilitățile; prezența oamenilor de ordine și altele.

Asociația „Floare de Nu-Mă-Uita” cu sediul în Târgu Mureș, reprezentată de Abram Tibor, se obligă printre altele să asigure buna organizare a tuturor evenimentelor cultural-artistice, prin amenajarea domeniului public pus la dispoziție și prin prezența în recitaluri a tuturor artiștilor ansamblurilor invitate, în data și la ora stabilită în program; să nu contracteze alte organizări de evenimente în perioada de valabilitate a prezentului protocol; să pună la dispoziția colaboratorului toate documentele justificative privind cheltuirea sumelor din bugetul alocat manifestării, în termen de 30 de zile de la încetarea prezentului protocol.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate de consilierii locali în ședința ordinară din 30 mai 2023 cu mențiunea că finanțarea manifestării va fi asigurată de la bugetul local și din alte surse legal constituite.

Ioan A. BORGOVAN

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE