Home / Administratie / Succes zonal pentru echipa de minifotbal a ISU Mureș

Succes zonal pentru echipa de minifotbal a ISU Mureș

Distribuie

Echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș a participat, în perioada 24-25 mai, la Campionatul de minifotbal din cadrul Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România, organizată în incinta Pro Arena Brașov.

”Competiția a fost strânsă, dar cu toate acestea colegii noștri s-au clasat pe primul loc, cel mai bun jucător al competiției fiind desemnat colegul nostru, soldat Blaga Bogdan. În urma clasamentului, echipa s-a calificat la faza națională ce va avea loc curând, unde vor participa cele mai bune echipe de minifotbal ale pompierilor din România. Felicitări, băieți, suntem mândri de voi! Felicitări, colegilor din cadrul ISU Brașov, ISU Harghita, ISU Vrancea și ISU Buzău!”, a transmis Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Tania Șchiopu, la cea mai bună prestaţie din sezon

Distribuie Tania Șchiopu, tânăra baschetbalistă de doar 16 ani, din cadrul CSM Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.