Home / Luduș / Cupa Ludușului la table, etapa a IV-a

Cupa Ludușului la table, etapa a IV-a

Distribuie

Conform planificării, etapa a IV-a a „Cupei Ludușului” la backgammon (table) s-a desfășurat în ziua de 27 mai 2023, cu participarea a 22 de sportivi din cinci județe. Turneul zonal, ediția a II-a, este organizat de ACS Atletic Club Sportin Luduș, președinte Dennis Bordan, și a înscris la start 35 de sportivi.

Etapa a IV-a a fost câștigată de Tudor Pogăcean din Cluj-Napoca cu 9 victorii, fiind urmat de Gabriel Oprea cu 6 victorii, iar pe locurile III-IV s-au clasat, la egalitate de victorii, 5), Horațiu Negrea (Cluj-Napoca) și Alexandru Barbu (Cluj-Napoca).

După derularea primelor patru etape, clasamentul general se prezintă astfel: 1 – Tudor Pogăcean (Cluj-Napoca) 22 puncte; 2 – Horațiu Negrea (Cluj-Napoca) 18 puncte; 3 – Sandor Horvath (Târgu Mureș) 18 puncte; 4 – Iulian Fica (Geoagiu) – 17 puncte; 5 – Gabriel Oprea (Târnăveni) 17 puncte; 6 – Alexandru Barbu (Cluj-Napoca) 16 puncte; 7 – Aurel Novăcean (Luduș) 16 puncte; 8 – Dennis Bordan (Luduș) 15 puncte; 9 – Radu Drăguș (Luduș) 13 puncte; 10 – Florin Chelaru (Cluj-Napoca) 12 puncte.

În desfășurarea „Cupei Ludușului” intervine o modificare datorită faptului că ACS Atletic Club Sportin Luduș organizează în perioada 23-25 iunie 2023, la Târgu Mureș, Turneul de backammon „2 nd Mureș Open” cu participare internațională. Etapa a V-a a turneului „Cupa Ludușului” este reprogramată pentru luna iulie 2023.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Furt dintr-un magazin din Târgu Mureș. Suspectul, prins de jandarmi în câteva minute

Distribuie Un bărbat a fost prins de jandarmii mureșeni la scurt timp după ce a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.