Home / Cultură / FOTO: Eveniment cultural important pentru comunitatea adventistă din județul Mureș

FOTO: Eveniment cultural important pentru comunitatea adventistă din județul Mureș

Distribuie

Primarul orașului Sărmașu, ec. Valer Botezan, a participat recent, în data de 3 iunie, la Centenarul Fanfarei ”Te Deum Laudamus” al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Sărmașu.

”Vreau să adresez felicitări călduroase membrilor Fanfarei ”Te Deum Laudamus” pentru realizarea impresionantă a acestui centenar. Performanța voastră a fost de o înaltă calitate și a demonstrat talentul și pasiunea voastră pentru muzică. Sunteți adevărați ambasadori ai Bisericii Adventiste din Sărmașu și chiar ai orașului nostru și suntem mândri de voi. De asemenea, doresc să evidențiez contribuția deosebită a dirijorului Sebastian Cazan. Talentul, dedicarea și munca lui asiduă au fost evidente în fiecare notă și fiecare mișcare. Felicitări, domnule Cazan, pentru capacitatea dumneavoastră de a aduce armonie și emoție în inimile noastre prin intermediul muzicii. Ați reușit să ne captivați și să ne încântați în mod absolut. Centenarul Fanfarei „Te Deum Laudamus” a fost un moment deosebit de important pentru comunitatea Adventistă din Sărmașu, un prilej de a reflecta asupra valorilor voastre, de a celebra tradițiile voastre și de a vă unii în jurul credinței voastre comune. Suntem binecuvântați să vă avem ca parte din în comunitate noastră sărmășeană minunată și să putem împărtăși astfel de momente deosebite împreună”, a scris, pe pagina sa de Facebook, ec. Valer Botezan.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă un parc fotovoltaic în județul Mureș

Distribuie Reprezentanții SC Far Beton Reghin SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.