Greva din sistemul de învățământ continuă Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 522 Vizualizări

Greva din sistemul de învățământ continuă

Elevii ar fi trebuit să se întoarcă în clase azi, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii, dar școlile vor rămâne închise din cauza grevei generale. Sindicatele din învățământ au respins toate propunerile făcute până acum de Guvern, iar acțiunea de protest intră în a treia săptămână.

Marți, 6 iunie și miercuri 7 iunie 2023 continuă greva generală în școli și grădinițe, potrivit informațiilor furnizate de Rezi Maria, președintele Sindicatului din Educație Spiru Haret -filiala Mureș.  

Protestele profesorilor vor continua, atât în țară cât și în București, urmând ca joi să se desfășoare un alt miting de amploare în fața Guvernului, urmat de un marș către Palatul Cotroceni. Greva generală din educație, cel mai mare astfel de protest din ultimii 18 ani, a intrat în cea de-a treia săptămână, iar sindicatele din Educație au anunțat că greva profesorilor continuă până când le sunt rezolvate solicitările privind atât salariile, cât și „viitorul educației”. Mesajul sindicaliștilor vine după ce președintele Klaus Iohannis i-a atacat pe profesori spunând că Guvernul le-ar fi dat „tot ce au cerut”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE