UMFST ”George Emil Palade”, în clasamentul internațional Times Higher Education Impact Ranking 2023 Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

UMFST ”George Emil Palade”, în clasamentul internațional Times Higher Education Impact Ranking 2023

Cel mai recent clasament dat publicității de Times Higher Education Impact Ranking 2023, ediția a V-a, poziționează Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș pe locul 1001+ universități din lume din 1.591 instituții care au fost incluse în clasamentul din acest an.
Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, clasamentul reflectă impactul universităţilor în societate conform obiectivelor de dezvoltare durabilă (ODD) ale Organizației Națiunilor Unite. 

”Metodologia de clasificare ia în calcul pentru fiecare instituție punctajele pentru primele trei cel mai bine poziționate obiective, la care se adaugă, în mod obligatoriu, ODD 17 – Parteneriate pentru realizarea obiectivelor. Scorul general este generat din scorul pentru ODD 17 – în valoare de peste la 22% din scorul total, plus trei cele mai puternice dintre celelalte ODD-uri pentru care au furnizat date – fiecare în valoare de până la 26% din scor general. Universitatea noastră a fost clasată în rankingul general pe poziția 1001+ pe baza următoarelor patru obiective de dezvoltare durabilă: sănătate și bunăstare (poziția 201-300 din 1.218 instituții); educație de calitate (poziția 1001+ din 1.304 instituții); pace, justiție și instituții eficiente (poziția 401-600 din 910 instituții); parteneriate pentru realizarea obiectivelor (poziția 1001+ din 1.625 instituții)”, a informat Biroul de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.
Conform aceleiași surse, în ediţia 2023 a clasamentului sunt prezente 17 universităţi din România.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE