Home / Administrație / 22 milioane de lei pentru Sângeorgiu de Mureş

22 milioane de lei pentru Sângeorgiu de Mureş

Distribuie

Miercuri 7 iunie primarul comunei Sângeorgiu de Mureş, Sófalvi Szabolcs, a semnat la Bucureşti un contract de finanţare a lucrărilor de reabilitare a străzilor în valoare de 22 milioane de lei.

„Am semnat la București cel mai mare contract de finanţare câștigat de Primăria Sângeorgiu de Mureș în ultimii ani, valoarea acestuia fiind de 22 milioane de lei. Acest Contract, finanțat prin Proiectul Național Anghel Saligny, prevede Modernizarea a 27 de străzi publice din Sângeorgiu de Mureș, majoritatea străzi mai vechi, care dispun de rețea de apă și canalizare menajeră.

Contractul a fost semnat de ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice, dl. Cseke Attila, fiind unul dintre cei mai eficienți miniștri ai Guvernului actual. Lista finală a străzilor care vor fi modernizate prin acest proiect va fi făcută publică în curând, după ce se vor clarifica anumite aspecte tehnice și juridice.

Urmează, totodată realizarea Proiectului Tehnic detaliat, obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor apoi derularea licitației publice pentru desemnarea executanților lucrărilor de asfaltare. Sperăm că, toate aceste proceduri vor putea fi finalizate în câteva luni și sunt șanse ca lucrările efective să înceapă până la sfârșitul acestui an sau cel târziu în prima parte a anului viitor! A fost o muncă titanică întocmirea acestui mare și complex proiect, care a fost depus anul trecut, iar concursul de proiecte a fost unul foarte aspru! Ne bucurăm și îi mulțumim lui Dumnezeu că, am reușit să câștigăm una dintre cele mai valoroase proiecte de dezvoltare din țară”, a spus edilul.

Redacţia


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.