FOTO: Traficanți de droguri de mare risc percheziționați de Poliția Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 906 Vizualizări

FOTO: Traficanți de droguri de mare risc percheziționați de Poliția Mureș

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au efectuat miercuri, 7 iulie, cinci percheziții domiciliare în județul Mureș, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu. Două persoane au fost reținute, pentru 24 de ore.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, cei în cauză sunt bănuiți că de la începutul anului curent ar fi deținut și comercializat droguri de risc și de mare risc în județul Mureș, printre cumpărători regăsindu-se și persoane minore.

”Perchezițiile au vizat locuințele și locurile frecventate de persoanele bănuite, iar, în urma acestora, au fost descoperite și ridicate, pentru continuarea cercetărilor, aproximativ două kilograme de substanță cu conținut de 3 – CMC, 200 de grame de cannabis, precum și sisteme informatice și mijloace de stocare a datelor informatice, despre care există bănuiala că ar fi fost utilizate în cadrul activității infracționale. Anterior acestor activități, polițiștii au depistat mai multe persoane care ar fi achiziționat diferite cantități de droguri de risc și de mare risc de la persoanele în cauză, cantități cuprinse între aproximativ un gram și 350 de grame”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureș a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a două persoane, iar, în cursul acestei zile, 8 iunie, acestea au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile.

”Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reghin. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE