Home / Slider / Vizita profesorului Pietro Laureano la UMFST

Vizita profesorului Pietro Laureano la UMFST

Distribuie

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a primit azi, 8 iunie 2023, vizita profesorului Pietro Laureano, arhitect şi urbanist, preşedintele Consiliului Internaţional al Monumentelor şi Siturilor (ICOMOS) și consultant UNESCO pentru ecosistemele pe cale de dispariţie.

Președintele ICOMOS s-a întâlnit cu cadrele didactice și cu studenții de la programul de studii Arhitectură în Limba Engleză din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației.

Discuțiile purtate au vizat dezvoltarea unor colaborări în domeniul arhitecturii și sprijinirea studenților de a adera la o rețea internațională în acest domeniu, astfel încât aceștia să beneficieze de noi oportunități de dezvoltare profesională. Cu o zi înainte, profesorul Pietro Laureano s-a aflat în satul mureșean Archita, unde a participat la deschiderea oficială a Academiei Institutului Internaţional de Cunoaştere Tradiţională (ITKI Academy World Heritage University), care se doreşte a fi o Universitate a Patrimoniului Mondial, potrivit paginii de facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferință internațională de inginerie organizată de UMFST Târgu Mureș

Distribuie Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.