Home / Sanatate / FOTO: Lucrări pentru modernizarea fostei Policlinici din Sighișoara

FOTO: Lucrări pentru modernizarea fostei Policlinici din Sighișoara

Distribuie

Conducerea Spitalului Municipal Sighișoara a publicat vineri, 9 iunie, un set de fotografii realizate în incinta fostei Policlinici de pe strada Morii, care va fi reabilitată și dotată grație unei finanțări prin intermediul PNRR.

”Primul pas a fost curățarea curții, a accesului și urmează acțiunea de curățenie în interior pentru a fi pregătit spațiul etapelor următoare. Totodată, s-a întocmit caietul de sarcini pentru proiectare tehnică și sperăm să demarăm procedurile în cel mai scurt timp, termenele fiind foarte strânse. Este un proiect mare, de amploare, care cred că majoritatea dintre noi l-au dorit și pentru care va fi nevoie să ne unim forțele pentru a reuși să realizăm încă un lucru remarcabil, util și foarte necesar pentru noi toți”, a informat dr. Tanaszi Sarolta, managerul Spitalului Municipal Sighișoara.

În aceeași postare, dr. Tanaszi Sarolta a promis că va prezenta ”etapele realizate pe parcurs și eventualele acțiuni conexe acestui proiect, care ar necesita și implicarea comunității și a mediului de afaceri, cheltuielile neeligibile fiind asumate în totalitate de către spital.”

”Acest angajament a fost o necesitate pentru depunerea proiectului, având în vedere că aceste cheltuieli în acest caz nu se suportă de către Primăria Municipiului Sighișoara, prin parteneriat. Însă este un proiect foarte important, care merită efortul comun și avem încrederea că îl putem duce la bun sfârșit și imaginile de azi vor rămâne amintire”, a conchis managerul Spitalului Municipal Sighișoara.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Târg de adopții pentru câini la Reghin

Distribuie Un nou târg de adopţii pentru câini va avea loc vineri, 6 octombrie, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.