Home / Slider / La mulți ani, polițiștii mureșeni!

La mulți ani, polițiștii mureșeni!

Distribuie

Compartimentul Analiză şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş( IPJ Mureș ) coordonat de subcomisarul Gabriela Pîncă împlinește, azi, 9 iunie, 20 de ani de la înființare.

”Au trecut ca un vis. La început cu un om, apoi cu trei, mai târziu cu patru…Unii au plecat,  alții au venit. Unii au rămas 20 sau 18 ani. Am fost,  în fiecare moment,  mai mult decât colegi. Am fost și am rămas prieteni. Au fost mii de activități și oameni întâlniți, cu unii ne regăsim după ani.  Au fost mii de copii pe care îi reîntâlnim uneori adulți care își amintesc de noi, unii chiar deveniți polițiști. Suntem recunoscători tuturor celor pe care i-am activat alături în acești ani: colegi, parteneri, prieteni! Gânduri bune tuturor” au transmis polițiștii mureșeni pe pagina de facebook Siguranța Mureșenilor.

Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii are ca obiective studii criminologice de fundamentare a politicii de prevenire, pregătirea anti-victimală şi anti-infracţională a populaţiei, securizarea zonelor pentru reducerea vulnerabilităţii la victimizare, diseminarea bunelor practici, monitorizarea implementării politicii de prevenire a criminalităţii la nivel local, profesionalizarea şi consolidarea reţelei locale de prevenire a criminalităţii, asigurarea transparenţei şi mediatizarea activităţii de prevenire, dezvoltarea parteneriatelor cu comunitatea; cercetări sociologice privind percepţia cetăţenilor privind activitatea poliţiei, precum şi a factorilor care influenţează această percepţie.

A.V.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă un parc fotovoltaic în județul Mureș

Distribuie Reprezentanții SC Far Beton Reghin SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.