Home / Cultură / A treia ediție a Taberei de teatru la final

A treia ediție a Taberei de teatru la final

Distribuie

S-a încheiat Tabăra de teatru aflată la a 3 editie, desfășurată în perioada 8-14 iulie la Criț, județul Brașov. Au participat un grup de 20 de copii cu vârsta între 10 și 15 ani. Tema acestui an a fost Teatrul Antic, motiv pentru care în cele 6 zile de tabără s-a studiat și pus in scenă piesa Medea de Euripide.

Pe parcursul celor 6 zile, prezența scenică, dezinvoltura, stăpânirea de sine, imaginația și creativitatea cursanților au fost scoase la lumină într-un context relaxant și cald, alături de un mentor cu exeperiență, pasionat de munca cu tinerii, Radu Silviu Olăreanu, Profesor Universitar Doctor la Universitatea de Arte Târgu Mureș, care a ales tema și a regizat întreg spectacolul.

Copiii s-au bucurat de o diplomă de absolvire a cursului și diferite activități organizate, respectiv vizită ghidată la Biserica Fortificată Criț, competiții sportive Happy Games, vânătoare de comori, jocuri in echipa de strategie, imaginatie, gandire, ateliere creative, Karaoke night, Talent Show,  Movie night, discotecă și alte activități de agrement.

Tovarăși de călătorie au fost improvizația, dicția, mimica, expresivitatea corporala, arta de a povesti, precum și tehnicile de miscare scenică. În final, încrederea în sine dobândită a devenit o lupă prin care fiecare își va vedea mai clar identitatea, potențialul și locul în micul său univers, potrivit informațiilor oferite de Claudia Duicu și Ioana Indreica, directoare ITC EduSTEM, club de educație non-formală.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou concept de magazin în Târgu Mureș

Distribuie Noi tendințe comerciale la Târgu Mureș. În ziua de luni, 2 octombrie, orașul va …

1 comentariu

  1. E un lucru minunat ca se organizeaza si asa ceva. Se imbina placutul cu utilul. Multumim organizatorilor pentru efortul depus. Pentru copii e un castig si nepoata mea adora aceasta tabara. Speram sa se repete si anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.