Home / Administratie / Proiectul podului propus de PNL Târgu Mureș avansează

Proiectul podului propus de PNL Târgu Mureș avansează

Distribuie

Primăria Municipiului Târgu Mureș a demarat, în data de 8 august 2023, o licitație estimată la valoarea de 268.907 de lei, fără TVA, pentru achiziție prin anunț de participare simplificat a serviciilor de elaborare a unui Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul de investiție ”Pod de legătură peste râul Mureș, zona Aleea Carpați”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, document aprobat de către Alexandru György, viceprimar al municipiului Târgu Mureș, investiția va fi realizată pe un amplasament între strada Mureșului și strada Zăgazului și va avea lungimea totală de 495,95 de metri.

”Proiectul ”Pod de legătură peste râul Mureș, zona Aleea Carpați – proiect tehnic de execuție” în municipiului Târgu Mureș”va fifinanțat din fonduri nerambursabile/ bugetul local. În prezent, principala modalitate de deplasare a populaţiei municipiului Târgu Mureş, conform datelor prelucrate din răspunsurile primite în cadrul cercetării sociologice efectuate la nivelul municipiului, este deplasarea cu autoturismul, cota modală a acestui mod de transport fiind de 35%. Îmbunătăţirea parametrilor de viabilitate tehnică a străzilor constituie un obiect major pentru îmbunătăţirea mobilităţii urbane a pasagerilor, mărfurilor, dar şi a traficului nemotorizat de pietoni şi biciclişti. Strategia de Dezvoltare a Transportului Urban în Municipiul Târgu Mureş prevăzută în PMUD include recomandări de investiţii în acest sens”, se menționează în document.

În același Caiet de sarcini se mai menționează că obiectul contractuluiconstă în realizarea Proiectului Tehnic de Execuție, a detaliilor de execuție, a documentaţiilor necesare pentru obţinerea acordurilor, avizelor şi autorizaţiilor faza Proiectului Tehnic menţionate în Certificatul de Urbanism, a Documentaţiei Tehnice pentru obţinerea Autorizaţiei de Construire și a Documentaţiei pentru Organizarea Execuţiei și actualizarea devizului general, după finalizarea Proiectului Tehnic.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 29 august 2023.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Finanțare aprobată pentru o secțiune importantă a Autostrăzii Târgu Mureș – Târgu Neamț

Distribuie Guvernul României a aprobat miercuri, 29 noiembrie, proiectul de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.