Abonamente pentru meciurile de acasă ale CSM Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 376 Vizualizări

Abonamente pentru meciurile de acasă ale CSM Târgu Mureș

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș pune în vânzare abonamente la meciurile pe care le va organiza în cadrul Ligii Naționale atât la baschet masculin, cât și la baschet feminin, precum și în Liga I la Futsal, pentru sezonul 2023-2024. Abonamentele se pot procura în două etape.

În prima etapă, biletele se pot lua doar personal pentru cei care au avut abonament și în sezonul trecut. Între 4-17 septembrie, ei vor putea achiziționa abonamente la prețul de 200 de lei (doar în cazul celor care au avut abonament și în sezonul trecut) și vor fi valabile și pentru meciurile din Cupa României între 15-17 septembrie.

Aceste abonamente vor putea fi achiziționate doar de la sediu clubului: Târgu Mureș, strada Plutelor, numărul 1, cu prezentarea abonamentului pe sezonul 2022-2023 al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În cea de-a doua etapă, toți doritorii vor putea achiziționa abonamente combo „3 în 1” pe sezonul următor (LNBM, LNBF, Liga I Futsal) atât online de pe platforma bilete.ro, cât și de la sediul clubului. În ambele cazuri (în funcție de ocuparea locurilor), veți putea alege locurile unde veți sta pe întreaga durată a sezonului nou.

După această perioadă de reduceri, abonamentele la preț întreg se vor vinde în continuare până la începutul lunii octombrie. În perioada 18 septembrie – 4 octombrie, prețul abonamentelor va fi de 250 de lei.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE