Sașa Pânzaru, dublă participare la Gala HOP Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 146 Vizualizări

Sașa Pânzaru, dublă participare la Gala HOP

Sașa Pânzaru va participa în perioada 30 august – 2 septembrie la Gala Tânărului Actor HOP, care se află la cea de-a XXVI-a ediție și care va avea loc la Alba Iulia. Sașa a fost selecționată atât la proba Individual, unde va interpreta textul propriu „Jurnalul unei tinere actrițe”, cât și la proba de grup, unde va reprezenta creația creativă „Celălalt”, împreună cu Denissa Rogoz.

Potrivit informațiilor transmise de conducerea Teatrului Național din Târgu Mureș, evenimentul va fi asigurat de regizorii Alexandru Dabjia și Leta Popescu, iar în zilele de 30 și 31 august, de la ora 18.00, și în 1 septembrie, de la ora 17.00, publicul este invitat să urmărească live concursul din sala de spectacol a Casei de Cultură a Studenților sau prin transmisiunea în direct pe pagina web www.galahop.uniter.ro, pe contul de Facebook al Galei HOP sau pe contul de Youtube al UNITER.

„Premiul Publicului va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor de pe 2 septembrie, la ora 19.30”, se precizează pe pagina de Facebook intitulată ”Teatrul Național – Compania Liviu Rebreanu din Târgu Mureș.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE