Home / Administratie / Premiul Green Diplomacy pentru Borbély László

Premiul Green Diplomacy pentru Borbély László

Distribuie

O delegație a Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, condusă de consilierul de stat Borbély László a participat la cea de-a 7-a ediție a Conferinței Școlilor Verzi, organizată la New York, la sediul prestigioasei Universități Cornell, în data de 15 septembrie, în contextul SDG Summit, de către organizația internațională Green Mentors. Evenimentul a reunit lideri de opinie, decidenți politici, inovatori, diplomați, furnizori de soluții, experți din întreaga lume.

În intervenția sa, consilierul de stat Borbély László a împărtășit bunele practici ale României în sfera guvernanței dezvoltării durabile și a potențării coerenței politicilor în acest domeniu. Având Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă și Planul de Acțiune aferent, și prezentând al doilea Raport National Voluntar la ONU în acest an, România a demonstrat că a creat acele structuri instituționale și o relație cu societatea civilă care să asigure o implementare eficientă a Agendei 2030.

„Într-o lume într-o continua schimbare, e necesar să ne poziționam ca agenți ai schimbării sustenabile, de la firul ierbii către nivelurile cele mai înalte ale guvernării statului. Doar împreună vom reuși să susținem valori sănătoase, incluzive, sustenabile, care să promoveze pacea și buna înțelegere”, a declarat Borbély László.

Cu această ocazie, organizatorii conferinței i-au acordat consilierului de stat Borbély László premiul Green Diplomacy, ca recunoaștere a eforturilor de atingere a obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Agendei 2030 la scară internațională. De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment Borbély László a înmânat premiul International Green University către instituții de învățământ superior care promovează valori şi curricule verzi.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Nicoleta Butnaru, de la judecător la regizor

Distribuie Interesat în primul rând de valoarea artistică a operei pe care o creează, munca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.