Home / Slider / Dragoș-Adrian Dascăl, primul admis la Institutul Medico-Militar Bucureşti

Dragoș-Adrian Dascăl, primul admis la Institutul Medico-Militar Bucureşti

Distribuie

Primul admis la Institutul Medico-Militar Bucureşti este studentul Dragoș-Adrian Dascăl, Secţia de pregătire Medico-Militară Târgu Mureş, selectat în urma unui proces de admitere riguros desfășurat pe 23 iulie 2023. Această oportunitate este începutul unei călătorii educaționale și profesionale excepționale pentru tânărul admis, care va deveni o sursă de inspirație pentru cei din jur și va consolida încrederea în sistemul medical și în cel de siguranță națională.

”La început, intenționam să urmez calea medicinei civile. Cu toate acestea, pe măsură ce am progresat în acest proces de selecție și am intrat în contact cu valorile și cerințele specifice ale profesiei de medic militar, am fost profund impresionat de noblețea și onoarea asociate acestei vocații. Medicina militară nu înseamnă doar o carieră medicală; ea implică un devotament aparte față de țară și de concetățenii mei. Drumul meu către admitere a fost presărat cu provocări și sacrificii notabile, dar, acum, recunosc că acestea au constituit temelia unei experiențe de învățare și dezvoltare extrem de valoroase. Realizez că astfel de eforturi au fost imperios necesare pentru a ajunge la această realizare, iar victoriile obținute devin cu adevărat semnificative în contextul unor astfel de provocări, a atrsnmis Dragoș-Adrian Dascăl.

Alegerea de a îmbrățișa concomitent două cariere, medicina și armata, se bazează pe convingerea profundă că meseria de medic ilustrează perfecțiunea în arta de a îngriji și vindeca, în timp ce cariera militară pune în prim-plan conceptul de siguranță și apărare națională, mai adaugă tânărul. Felicitări!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Finanțare aprobată pentru o secțiune importantă a Autostrăzii Târgu Mureș – Târgu Neamț

Distribuie Guvernul României a aprobat miercuri, 29 noiembrie, proiectul de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.