Conferință la UMFST: „Contaminarea alimentelor în contextul schimbărilor climatice” Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 240 Vizualizări

Conferință la UMFST: „Contaminarea alimentelor în contextul schimbărilor climatice”

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va organiza în perioada 24-25 noiembrie 2023, cea de-a treia ediție a conferinței naționale de management și intervenții nutriționale, intitulată „Contaminarea alimentelor în contextul schimbărilor climatice”. Conferința va fi coordonată de prof. univ. dr. Monica Tarcea, șeful disciplinei Nutriție comunitară și igiena alimentelor din cadrul Facultății de Medicină, UMFST „George Emil Palade” Târgu Mureș.

În acest an, tema principală abordată în cadrul conferinței va fi „Alimentele și bolile. De la farfurie, la nutriția de precizie”, prezentările fiind susținute de lectori din domenii multidisciplinare, cum ar fi medici, farmaciști și dieteticieni.

Pentru a participa, orice doritor trebuie să se înscrie pe site-ul oficial și trebuie să achite o taxă de participare. Mai multe detalii le puteți găsi pe site-ul houston.ro.

Sursa foto: UMFST

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 










 

 

 

Print


 





Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!