Home / Administratie / Târgu Mureș: Contract de 1,3 milioane de euro, pentru un sediu nou al Dispeceratul 112

Târgu Mureș: Contract de 1,3 milioane de euro, pentru un sediu nou al Dispeceratul 112

Distribuie

Consiliul Județean Mureș a atribuit, în data de 19 septembrie 2023, un contract în valoare de 6.377.906 de lei (aproximativ 1,3 milioane de euro), fără TVA, societății Kronos Life Construct SRL Târgu Mureș, pentru obiectivul de investiție ”Centru de intervenție în municipiul Târgu Mureș, strada Köteles Sámuel nr. 33, informează www.licitatiapublica.ro.

Obiectul contractului este construirea unei clădiri noi pentru Inspectoratul petnru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș și pentru Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Mureș, instituție subordonată Consiliului Județean Mureș, care să cuprindă birourile şi depozitele necesare şi să asigure toate utilităţile aferente acesteia pe amplasament.

În prezent pe amplasament îşi desfăşoară activitatea Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, Structura Teritorială pentru Probleme Speciale Mureş, respectiv Dispeceratul Integrat de Urgenţă Mureş, care trebuie să intervină în situaţii de urgenţă: accidente, război și chiar acte teroriste.

”Pentru a asigura desfăşurarea corespunzătoare a activităţilor acestor servicii publice, s-a propus construirea unei clădiri noi pentru ISU și Salvamont, care să cuprindă birourile şi depozitele necesare şi să asigure toate utilităţile aferente acesteia pe amplasamentul din municipiul Târgu Mureş, strada Köteles Sámuel nr. 33”, se menționează în Caietul de sarcini al licitației, document aprobat de către Szász Zoltán Tibor, administrator public al județului Mureș.

Clădirea va avea regim de înălțime demisol plus parter plus mansardă cu înălțime maximă de 10,57 metri, suprafața construită de 436,31 de metri pătrați și suprafața desfășurată de 1.021,85 de metri pătrați, iar durata contractului va fi de 24 de luni.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Restricții de trafic în zona centrală din Târgu Mureș

Distribuie Marți, 5 decembrie, între orele 17.00 – 19.30 se va restricționa traficul rutier în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.