Home / Slider / Locuri de muncă în Germania

Locuri de muncă în Germania

Distribuie

Angajatorul Ponnath GmbH Die Meistermetzger din Kemnath, Knetzgau (landul Bavaria din Germania) oferă prin intermediul reţelei EURES România 10 locuri de muncă vacante pentru muncitori în producție.

Se caută persoane responsabile, rezistente care pot să lucreze în echipă cu respectarea strictă a cerințelor de igienă alimentară.Constituie avantaj calificarea profesională ca măcelar  sau experiența în industria alimentară.

Activitatea presupune activități generale de producție în mediu cu temperaturi scăzute, de circa 5°C – 8°C. Se lucrează cu mașini și instalații automatizate, se prepară mezeluri și diferite specialități din carne și șuncă. Se lucrează în diferite sectoare, inclusiv la ambalarea mezelurilor și a specialităților din carne și șuncă sau ca ajutor la recepția mărfii. Cunoașterea limbii  germane constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Salariul este cuprins între 12 euro brut/ora și 14,50 euro brut/ora. Se mai acordă  20% spor de noapte pentru lucrul între orele 23.00 și 5.00; 25% spor de lucru sâmbăta; 50% spor de lucru duminica; 125% spor de lucru în zilele de sărbători legale; 28 zile de concediu/an, bonus pentru concediu, primă de performanță, pensie cofinanțată de angajator, parțial cantină, cont de ore suplimentare; Cazare în garsoniere sau camere complet mobilate (chirie de la 350 euro/lună) sau sprijin în vederea găsirii unei locuinte; Persoană de contact care vorbește limba română.

Contractul de muncă este pe durată determinată de 6 luni, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu normă întreagă (40 ore/săptămână, se lucrează în medie 8 ore/zi, cu două pauze, de regulă în intervalul luni – vineri).

Cine este interesat este rugat să trimită CV-ul Europass completat la calculator în limba română sau germană (dacă este cazul), la adresele de e-mail csere.mihaela@ponnath.de  și georgiana.enache.buc@anofm.gov.ro  (doar pentru monitorizare, fără răspuns). Data limită de înscriere: 31.12.2023, potrivit unui comunicat de presă remis de  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Bunătățuri de sărbători de la Grădina de Vară!

Distribuie De sărbători, Grădina de Vară pregătește și anul acesta platouri cu bunătățuri! Pentru Crăciun …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.