Home / Administratie / ”Undă verde” pentru lărgirea unui drum județean

”Undă verde” pentru lărgirea unui drum județean

Distribuie

Consilierii județeni și-au dat acordul joi, 21 septembrie, într-o ședință ordinară de lucru, pentru însușirea documentației tehnico-economică pentru realizarea investiției ”Lărgirea unui tronson de drum județean DJ 154E Reghin (DN 15) – Solovăstru – Jabenița – Adrian – Gurghiu (DJ 153C) județul Mureș”, faza Documentație tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire și Proiect Tehnic.

”Drumul județean DJ 154E aparține domeniului public al Județului Mureș și se află în administrarea Consiliului Județean Mureș. Este un drum asfaltat care face legătura între DN 15 și Gurghiu (DJ 153C), respectiv trece prin localitățile Solovăstru, Jabenița, Adrian. Sectorul de drum județean de la kilometrul 2+800 la 6+975 are o lățime a platformei variabilă, lățimea părții carosabile fiind îngustă, cuprinsă între 3,5 metri și 5,5 metri. Sectorul de drum prezintă iregularități și deformări, numeroase degradări specifice drumurilor asfaltate și anume gropi, degradări de margine, faianțări, crăpături transversale și longitudinale, fisuri pe toate direcțiile, suprafețe plombate. Având în vedere starea de viabilitate a acestui tronson de drum judeţean, în vederea eliminării disconfortului și a dificultăților de circulație, se impune reparația acestuia prin realizarea unei lărgiri prin îmbrăcăminți bituminoase ușoare”, a precizat Ovidiu Georgescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș.

(Redacția / https://depositphotos.com/home.html )


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Restricții de trafic în zona centrală din Târgu Mureș

Distribuie Marți, 5 decembrie, între orele 17.00 – 19.30 se va restricționa traficul rutier în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.