Urania Cremene, Carmen Brumă, Monica Tatoiu și Carmen Tănase vin la Târgu Mureș Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 706 Vizualizări

Urania Cremene, Carmen Brumă, Monica Tatoiu și Carmen Tănase vin la Târgu Mureș

Hotel Grand din Târgu Mureș va găzdui vineri, 27 octombrie, în intervalul orar 18.00-21.00, Conferința “Femeia autentică: forța echilibrului“, un apel la explorarea și cultivarea valorilor prin care ne putem manifesta puterea interioară. Vor participa nume de primă mărime ale vieții publice din România Urania Cremene, Carmen Brumă, Monica Tatoiu și Carmen Tănase.

Evenimentul aduce pe scenă vorbitori inspiraționali, care împărtășesc povești personale și profesionale ce ne încurajează să ne ascultăm vocea interioară, să ne acceptăm și să ne manifestăm firescul în toate aspectele vieții.

TEDxCornisa Women este locul în care putem învăța de la alții, din reușite și eșecuri, care ne provoacă să ne întrebăm ce înseamnă cu adevărat să fim autentici și cum putem găsi echilibrul într-o lume plină de provocări și presiuni.

Este despre cum ne putem asuma riscuri, ca să ne îndeplinim potențialul. TEDxCornisa Women este o experiență transformațională care ne încurajează să fim noi înșine și să ne trăim viața într-un mod autentic și cu sens.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE