Home / Slider / Înscrieri pentru acordarea ajutorului de încălzire, la Târgu Mureș

Înscrieri pentru acordarea ajutorului de încălzire, la Târgu Mureș

Distribuie

Direcția de Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș continuă acțiunea de primire a cererilor – declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire aferent sezonului rece 2023 – 2024 și a suplimentului pentru energie.

Aceste două tipuri de ajutor pot fi acordate cumulat persoanelor singure, ale căror venituri nu depășesc 2.053 de lei, precum și familiilor al căror venit pe membru de familie nu depășește 1.386 de lei.

”Atragem atenția asupra faptului că pentru solicitanții care au depus documentele până în data de 20 noiembrie 2023, ajutorul de încălzire se acordă începând cu luna depunerii cererii, respectiv luna noiembrie. În schimb, pentru cei care depun actele după data de 20 noiembrie, dreptul la ajutorul de încălzire se acordă, începând cu luna următoare, respectiv începând cu luna decembrie 2023”, au informat reprezentanții DAS Târgu Mureș.

Potrivit sursei citate, începând cu data de 21 noiembrie 2023, locația de preluare a documentelor se mută la sediul DAS Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 9, respectând următorul program: luni și miercuri, între orele 8.00 – 14.30; marți și joi, între orele 8.00 – 16.00; vineri, de la ora 8.00 la ora 14.00.

Formularul de cerere pentru acordarea ajutorului de încălzire precum și actele necesare, se regăsesc pe site-ul DAS Târgu Mureș, www.dastgmures.ro, secțiunea Beneficii de asistență socială – Ajutor pentru încălzirea locuinței, stimulentul pentru energie, iar informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0365-430.859 și 0725-403.318, în timpul programului de lucru, respectiv luni și miercuri, între orele 7.30 – 15.00, marți și joi de la ora 7.30 la ora 16.30 și vineri, între orele 7.30 – 14.30.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raul Cociș, candidatul PNL pentru Primăria Luduș

Distribuie Omul de afaceri Raul Cociș (37 de ani) și-a lansat vineri, 12 aprilie, candidatura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.