Proiect educativ, la sediul Poliției Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 146 Vizualizări

Proiect educativ, la sediul Poliției Mureș

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a găzduit, în urmă cu câteva zile, o nouă sesiune de întâlniri în cadrul proiectului ,,Deschide-și mintea, nu fi închis!”, inițiat și dezvoltat de Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

”De această dată, doi invitați, deținuți în trecut și eliberați din penitenciar în prezent, dorind în continuare să împărtășească cu cei tineri morala alegerilor făcute, și-au prezentat propriile povești de viață, dar și învățăturile acumulate. În acest sens, relatările au atins subiectele din jurul consecințelor juridice și psiho-sociale ale consumului de substanțe interzise și recomandărilor principale pentru combaterea formelor de șantaj în mediul online. Peste 100 de elevi de la Liceul Tehnologic ”Ion Vlasiu” Târgu Mureș și Liceul Tehnologic ”Traian Vuia”, însoțiți de cadre didactice, au avut astfel ocazia de a asculta și înțelege importanța conștientizării alegerilor făcute și modul în care legalitatea se relevă ca un pilon de bază de-a lungul vieții”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, proiectul se află la cea de-a XI-a ediție, până în prezent participând peste 600 de elevi de la nivelul liceelor și claselor a VIII-a din județ, iar activitatea este organizată în parteneriat cu Penitenciarului Târgu Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș și cu sprijinul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE