Home / Administratie / Investiție de 2,6 milioane de lei pentru mediu, în Murgești (Acățari)

Investiție de 2,6 milioane de lei pentru mediu, în Murgești (Acățari)

Distribuie

Primăria Comunei Acățari a demarat, în data de 21 noiembrie, o licitație estimată la valoarea de 2.616.319 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor aferente proiectului ”Înființare centru de colectare prin aport voluntar în comuna Acățari”, informează www.licitatiapublica.ro.

Conform Caietului de sarcini al licitației, document aprobat de către Osváth Csaba (foto), primarul comunei Acățari, investiția este finanțată prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență pe un amplasament din localitatea Murgești nr. 1/D, și are ca scop înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Acățari.

”Investiția propusă este necesară pentru accelerarea procesului de extindere și modernizare a sistemelor de gestionare a deșeurilor în comuna Acățari cu accent pe colectarea separată, măsuri de prevenție, reducere, reutilizare și valorificare în vederea conformării cu directivele aplicabile și tranziției la economia circular”, se menționează în document.

Indicatorii tehnico-economici ce urmează a fi materializați ca urmare a executării lucrărilor care fac obiectul contractului sunt următorii: suprafață totală desfășurată de 399,9 de metri pătrați, dimensiunile maxime la teren de 54 x 44,8 de metri, regim de înălțime – copertină, înălțimea la jgheab de 5,5 de metri, înălțimea maximă la coamă de 6,95 de metri, suprafața construită la copertină de 373,5 de metri pătrați, container tip baracă administrativ cu suprafață construită de 14,4 de metri pătrați și container frigo cu suprafață construită de 12 metri.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 6 decembrie 2023, ora 15.00, iar ofertanții trebuie să respecte principiul DNSH (”Do No Significant Harm” – ”A nu aduce prejudicii asupra mediului”).

Durata contractului va fi de șase luni.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ajutor pentru familii extinse

Distribuie Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au anunțat miercuri, 28 februarie,  pe pagina oficială a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.